HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

27 Noiembrie 2006 - Corporate Training - site dedicat activitatii de trainingIn data de 24 noiembrie 2006 s-a lansat pe internetul autohton un nou site dedicat activitatilor de training: Corporate Training.ro.

Scopul acestui proiect este “sa consolidam comunitatea de traineri din Romania si sa generam cunoastere prin facilitarea schimbului de informatie de specialitate”, sustin initiatorii Corporate Training.

“Proiectul Corporate Training Romania este un Open Source de informatie despre training adaptat la specificul societatii romanesti. A aparut ca un pas firesc in continuarea efortului de facilitare a comunicarii in cadrul comunitatii de traineri romani si de a imbogati know-how-ul de specialitate. Este un efort de a sprijini dezvoltarea permanenta a formatorului roman, care are o misiune mai grea ca niciodata – sa recupereze diferenta de experienta si cunoastere intre solutiile dezvoltate in RO si cele de import. Impreuna putem folosi empirismul care ne-a caracterizat pana acum si sa il folosim la fundamentarea teoretica a rezultatelor practice.”, explica reprezentantii CTR.

Rubricile site-ului sunt in numar de 3: Blog, Articole si Interviuri, carora li se adauga si o lista a furnizorilor de programe de training, teambuilding si outdoor development.

Cititorii sunt incurajati sa publice articole si informatii legate de aceste domenii, pentru a impartasi celor interesati o parte din experienta si know-how-ul dobandit prin practica.

CorporateTraining.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign