HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

27 Noiembrie 2008 - Criza financiara ofera si solutii pe piata fortei de munca

Criza financiara ofera si solutii pe piata fortei de munca

Odata cu declansarea crizei financiare tot mai multe companii se vad in postura de a analiza performantele organizatiei cu mai multa seriozitate. Realizarea unui audit organizational sau a unui studiu de piata poate determina viitorul companiei sau al afacerii.
Incepand cu luna noiembrie, Human Value International, una din cele mai performante companii din Europa Centrala si de Est in domeniul Executive Search, si-a diversificat portofoliul de servicii cu doua noi oferte: realizarea de studii de piata si diligenta in domeniul HR.
,, Am decis sa ne diversificam portofoliul de servicii, deoarece in aceasta perioada destul de dificila evaluarea organizatiei si studiile de piata care sa releve exact pozitia detinuta de o companie pe piata sunt foarte importante. Rezultatele unui studiu de piata ofera indicii relevante care ajuta la eliminarea posibilelor riscuri si atingerea in siguranta a obiectivelor de catre o organizatie. La fel de importanta pentru o companie este si realizarea unei diligente in HR. Prin intermediul acesteia se poate obtine o imagine de ansamblu reala a valorilor umane din companie, atat din punct de vedere managerial cat si al angajatilor acesteia”, a declarat Petra Votisky, Country Manager Romania.
Oferta lansata pe piata este sustinuta si promovata de revista Cariere, printr-un insert care cuprinde toate detaliile legate de metodologia celor doua noi servicii oferite de Human Value International.
Despre Human Value International: experienta de aproape un deceniu a pozitionat compania Human Value International ca una dintre cele mai performante din zona Centrala de Est a Europei in domeniul executive search, audit organizational si strategii de realocare de personal. Birourile din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Cipru si acum Romania, ofera prin metodologia aplicata de specialisti in profiling si psihologi o alta abordare a practicilor de Executive Search, ceea ce face din Human Value International o companie care pana acum a avut o rata de performanta de 100% in recrutare.


--------------------
Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie:
Adriana Petrescu Consulting
GSM : 40 ( 0 ) 755088277

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign