HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

13 Februarie 2007 - Curs deschis de Fiscalitate cu Gabriel Biris - 22 februarieOrice afacere interactioneaza in mod obligatoriu cu statul prin intermediul fiscalitatii. Impozitele directe sau indirecte ne afecteaza in egala masura. Pentru a fi in control, trebuie sa cunoastem legislatia actuala, dar si la ce sa ne asteptam in viitorul mai mult sau mai putin indepartat.

Cursul deschis “Codul Fiscal. La ce sa ne astaptam din 2007” se adreseaza mai ales antreprenorilor, managerilor financiari (middle si top), specialistilor in drept fiscal din companiile locale, inclusiv din administratia de stat si din organizatii non-profit, si in general celor care doresc sa inteleaga si sa clarifice unele notiuni de fiscalitate pentru a le aplica cat mai eficient in organizatiile in care activeaza.

Participantii vor avea prilejul sa invete direct de la un specialist cu educatie solida si cu experienta indelungata in afaceri si in fiscalitate. Cursul va clarifica elemente de baza, ultimele modificari si impactul acestora precum si tendintele viitoare, in special din punctul de vedere al aderarii la UE, dar nu numai.

Din agenda:
• Impozit pe profit;
• Impozit pe venit;
• Impozitare nerezidenti;
• Directive implementate;
• TVA;
• Accize.

Data: 22 februarie
Locatia: Novotel Bucarest City Centre

Este necesara cunoasterea cel putin la nivel mediu a Codului Fiscal. Data fiind natura intensiva a trainingului, cei cu o expunere anterioara la probleme de fiscalitate vor asimila mai bine invatamintele acestui seminar.

GABRIEL BIRIS, Managing Partner al firmei Biris Goran, are o experienta de peste zece ani în consultanta fiscala. Gabriel Biris a facut parte din echipa Salans si a fost partener al biroului din Bucuresti al Haarmann, Hemmelrath & Partner. La Goran Biris conduce echipa de taxe, fiind specialist in toate domeniile consultantei fiscale, in sistemul vamal, de leasing si alte structuri fiscale. De asemenea, Gabriel este invitat ca speaker la numeroase conferinte profesionale si publica frecvent articole despre fiscalitate.


***
Calendarul complet si detaliile cursurilor deschise:
www.qualians.comContact: Teodora Sabau, Project Coordinator
Telefon: 021 327 08 39
Fax: 021 327 08 40
e-mail: [email protected]

www.qualians.com

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign