HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

28 Noiembrie 2006 - Echipele inscrise la HR Bowling Cup


Cine candideaza anul acesta pentru trofeul echipelor muncitoare

Business Intelligence Alliance, Interact Business Communications, Stanton Chase Ward Howell, Adecco Romania, Achieve Global, Axa Consulting sunt numai cateva dintre companiile din domeniul HR care doresc sa isi rasplateasca echipele de succes cu un trofeu!

Companiile enumerate mai sus vor participa in perioada 5 – 7 decembrie la HR Bowling Cup, evenimentul derulandu-se sub sloganul „trofeul echipelor muncitoare”. Trofeul va fi acordat echipei care reuseste sa obtina in cadrul competitiei de bowling cel mai bun punctaj colectiv. Organizatorii, Fara Cravata – divizie a Palette Advertising, vor lua in considerare punctajul colectiv pentru a incuraja un principiu sustinut de domeniul resurselor umane: „unde-s doi, puterea creste!”. Echipa care va concura in numele companiei nu va fi compusa din doi colegi ci din patru, prin urmare entuziasmul si energia colectiva vor fi considerabile. Ne asteptam din partea unui domeniu care sustine echipa si colegialitatea ca galeriile sa faca din Play Planet (Plaza Romania), locul desfasurarii evenimentului, un loc neincapator.
Partenerii care sustin un HR muncitor sunt: Radio 21, Cariere, Business Edu, Prwave.ro, SMARTfinancial.ro, Webvertise si Si Pizza Condimente Urbane. Premiile vor consta in vouchere de bowling pentru exersarea sportivitatii pana la editia a doua, din 2007.

HR Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata organizat de Palette Advertising si Play Planet. Fara Cravata este un brand specializat in evenimente informale pentru domenii de business: IT&C;, Auto, Law Firms, Farma, Finance si Resurse Umane.

Pentru mai multe detalii despre HR Bowling Cup si evenimentele Fara Cravata va rugam accesati Faracravata sau contactati-ne la telefon 411 63 91.
[email protected]
Faracravata.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign