HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

05 Martie 2007 - Evaluarea Motivationala MAPP prin www.mapp.ro

Evaluarea Motivaţională MAPP TM (Motivational Appraisal of Personal Potential) s-a lansat pe piaţa românească, fiind acum accesibila prin intermediul web site-ului www.mapp.ro.

MAPP TM este un instrument de evaluare a motivaţiilor personale care vine în ajutorul celor interesaţi în managementul propriei cariere şi orientare profesională.

MAPP TM reprezintă un sistem online, care evaluează potenţialul şi motivaţiile unei persoane în raport cu anumite domenii profesionale, descriind temperamentul, înclinaţiile, interesele profesionale şi stilul de învaţare preferat.

Cu metoda MAPP TM (Motivational Appraisal of Personal Potential) au fost deja evaluaţi peste 4,5 milioane de persoane în întreaga lume.

Instrumentul a fost creat prima oara acum 40 de ani în Statele Unite, de către International Assessment Network (IAN), este valabil în 10 limbi şi este permanent rafinat prin cercetări şi utilizări multiple.

Modulele de evaluare pot fi accesibile online, acum şi în limba română pe site-ul www.mapp.ro.

MAPP TM este un program multi-modular de evaluare a motivaţiilor pentru carieră şi a compatibilităţii cu anumite arii profesionale, dedicat uzului individual. (5 module dedicate unor grupuri diferite de persoane) .

MAPP TM este un instrument util pentru auto-descoperire şi auto-dezvoltare, cunoaşterea celorlalţi din punct de vedere al potenţialului motivaţional pentru diferite arii profesionale şi direcţionare în carieră. Evaluările MAPPTM pot fi de ajutor prin diferitele module, atât elevilor de liceu din anii terminali şi studenţilor, în demersurile lor de orientare în carieră şi descoperire a stilului propriu de învăţare, profesorilor şi consilierilor din centrele de carieră universitare, consultanţilor în recrutare, cât şi persoanelor care sunt în momentul unei tranziţii în carieră.

Evaluările MAPP TM conţin în peste 12 pagini personalizate o analiză complexă a trăsăturilor profesionale şi motivaţiilor faţă de anumite arii de muncă, cuprinzând, în variantele complete ale rapoartelor, şi informaţii privitoare la top 10 arii profesionale cu care o persoană este compatibilă.


Sistemul online de evaluări MAPP TM este adus în România prin HART Human Resource Consulting, prin website-ul www.mapp.ro care se doreşte a fi primul website dedicat serviciilor de managementul carierei, self-service.

Pentru mai multe detalii vizitaţi web site-ul nostru: www.mapp.ro sau contactaţi-ne la [email protected]; telefon: 021 231 54 57/59

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign