HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

25 Martie 2007 - HR Evolution. Laserul o noua metoda de lucru in resurse umaneDomeniul resurselor umane a gasit o noua metoda de lucru. Laserul este noua metoda de lucru interna pentru companiile din domeniu. Aceasta metoda se aplica numai pentru proprii angajati, cu efecte pozitive durabile asupra sistemului nervos al echipei.

Companiile din resurse umane vor inaugura aceasta tehnica in cadrul [email protected] tag, un eveniment organizat de Fara Cravata. Laser tag-ul este un joc de strategie de echipa si simuleaza lupta cu arme intr-o sala special amenajata. Bilele de plastic sau de cauciuc sunt inlocuite cu laseri. Participanti poarta veste cu senzori care recunosc semnalul laserului. Un joc dureaza 12 minute, timp in care participantii trebuie sa isi loveasca de cat mai multe ori adversarii si sa fie loviti de cat mai putine ori. Obstacolele salii trebuie folosite in cadrul strategiei astfel incat echipa sa fie cea care castiga. Nu conteaza punctajul individual ci doar scorul colectiv realizat la sfarsitul perioadei de joc. Acest stil de joc ii va face pe jucatori sa se preocupe in egala masura de propria perfomanta cat si de reusita intregii echipe. Ei vor crea o strategie comuna de joc si isi vor insusi valorile care genereaza colaborarea si progresul.
“HR-ul este un domeniu care trebuie sa fie la curent cu toate tehnicile de sudare a echipei si in masura sa transmita mai departe catre clientii lor in termeni de obiective o asemenea experienta”, declara organizatorii.
Evenimentul Fara Cravata, [email protected] tag, se va desfasura in perioada 27/28/29 martie in cadrul singurei arene de laser tag din tara, LaserMaxx Romania. Decernarea primului trofeu obtinut de o echipa la LaserMaxx va avea loc in barul din incinta salii. Participantii vor castiga vouchere de jocuri oferite de LaserMaxx Romania.

Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising si organizeaza din 2005 evenimente informale pentru mediul business. Misiunea Fara Cravata este promovarea valorii conceptului de echipa in cadrul companiei si a fairplay-ului si sportivitatii in business.
Pentru mai multe infomatii referitoare la jocul laser tag va rugam accesati www.lasermaxx.ro .

Contact:
Stefania Mateescu
PR Manager Palette Advertising
[email protected]

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign