HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

17 Noiembrie 2006 - ITex testeaza satisfactia angajatilor dumneavoastra!Pana la data de15 ian 2007, ITex lanseaza promotional serviciul de testare a satisfactiei angajatilor in companii, pentru esantioane nu mai mari de 25 de persoane. Acest serviciu este oferit gratuit impreuna cu pachetul de recrutare si selectie.

Testarea satisfactiei angajatilor (employee’s satisfaction survey) se recomanda a fi facuta cel putin anual. Avantajul de a lucra cu consultanti externi in ceea ce priveste atat diagnoza organizationala cat si testarea satisfactiei este faptul ca angajatilor le este mai usor sa fie sinceri, iar consultantilor le e mai la indemana sa fie obiectivi. Consilierea post testare consta in identificarea cailor de imbunatatire a mediului organizational.

Pentru aceasta, se va utiliza un instrument automat creat de ITex sub forma unui formular desktop. Rezultatele acestei testari automate pot fi corelate/verificate cu interviuri individuale cu o serie de respondenti.

“Am hotarat sa implementam acest sistem deoarece este important sa cunoastem mediul organizational al companiilor pentru care recrutam. Este un pas mic, dar important in vederea atingerii acestui deziderat.” – a declarat Valentina Neacsu, Senior Consultant ITex.

Dedicat in exclusivitate recrutarii si consultantei HR in domeniul IT&C;, ITex a fost creat pentru a raspunde cerintelor in crestere ale companiilor de a atrage si pastra specialisti valorosi, si pentru a ajuta candidatii si angajatii sa isi atinga obiectivele profesionale si de a-si dezvolta cariera pe drumul performantelor de top.


ITex
ITex.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign