HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

18 Mai 2007 - Inscrierile la TenStep PMP Exam Prep se incheie pe 21 mai


Persoanele interesate sa participe la sesiunea de instruire “TenStep PMP Exam Prep” din perioada 28 mai – 1 iunie, se mai pot inscrie in program, pana luni, 21 mai.

Taxa de participare la trainingul ce va avea loc in Bucuresti este de 750 EURO + TVA iar inscrierea se efectueaza via e-mail, la [email protected]

Programul de training TenStep PMP Exam Prep se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP (Project Management Professional), in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Cursul cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition. Acest manual elaborat de PMI este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare profesionala in Project Management.

TenStep Romania este primul furnizor de training din Romania abilitat in domeniul Project Managementului drept Registered Education Provider (R.E.P.) inca din 2004, de catre Project Management Institute (PMI).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati www.TenStep.ro. .

Persoana de contact:
Cezarina Teodorescu
Assistant Manager
M: 0743.15.30.34
T: 031.105.09.09
[email protected]

PMP®, PMI®, R.E.P sunt marci inregistrate ale Project Management Institute.
TenStep® este marca inregistrata a TenStep, Inc., USA.


TenStep

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign