HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

11 Octombrie 2006 - Instrumente de top pentru recrutarea tinerilor profesionisti

Centrul de Resurse pentru Societatea Civila (C.R.S.C.) organizeaza editia 2006 a JOBfest in perioada 15/11/2006 17/11/2006 in incinta Cercului Militar National din Bucuresti.

Aflat la cea de-a doua editie, dupa succesul obtinut in luna noiembrie a anului trecut, JOBfest este un eveniment profesional ce isi propune sa faciliteze contactul direct al tinerilor, specialisti sau in curs de formare profesionala, cu unele din companiile reprezentative in mediul privat din Romania.

Targul de cariera JOBfest 2006 se va axa pe cateva domenii principale de activitate ale firmelor participante, acestea fiind, statistic, cele mai actuale si mai cautate domenii de pe piata muncii din Romania din acest moment: IT & Telecomunicatii, FMCG, Financiar Bancar Asigurari, Outsourcing & Limbi Straine, HR - Consultanta PR, Inginerie & Industrie.

Ca o premiera pentru Romania, JOBfest este primul eveniment de cariera care foloseseste un studiu demografic complex despre profilul tinerilor activi din mediul urban. Rezultatele studiului realizat in mediul online si la care au raspuns peste 3000 de persoane, sunt disponibile pentru companiile participante pe site-ul oficial al evenimentului.

Eficienta participarii la acest eveniment este indicata de 3 factori principali, garantati: 1. Promovarea de nisa, adresata segmentului de tineri profesionisti sau in curs de formare profesionala, prin concentrarea pe zonele urbane circulate preponderant de tineri, centrele universitare principale din Bucuresti, precum si prin canale mass-media axate pe target-ul de vizitatori al JOBfest; 2. Comunicarea manifestarii se va concentra pe concepte si mesaje adresate actualilor si viitorilor profesionisti (segmentul de varsta 22-35 ani), in canalele de promovare ale evenimentului; 3. Parteneriatul in organizarea evenimentului cu firme specializate in aspectele esentiale ale succesului unui eveniment cu caracter profesional si o echipa cu experienta aflata la o a doua editie JOBfest.

Un semnal pozitiv este dat si de interesul crescut pentru acest eveniment in randul organizatiilor non-guvernamentale de tineret: peste 10 organizatii sunt deja partenere in editia 2006 a JOBfest.


Bogdan GAVRILA

Tel : 0745 166 200
[email protected]
www.jobfest.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign