HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

19 Septembrie 2007 - Kepner-Tregoe Open seminar - 29-31 octombrie, 26-28 noiembrie `07- Project ManagementHotel Novotel, Sala Marseille, Bucuresti

Fiecare organizatie din zilele noastre realizeaza rezultate prin proiecte. Aceste proiecte pot fi de orice dimensiuni, varietati si complexitati. In timp ce fiecare proiect poate sa fie foarte diferit de un altul, echipele de proiect au nevoie de un proces comun pentru a crea rezultatele de proiect dorite.

Project Management dezvoltat de Kepner-Tregoe este un proces integrat si coerent pe care directorii de proiect pot sa īl adapteze si sa īl aplice la orice tip de proiect, mai mare sau mai mic.

Acest proces cuprinzator si gradual se bazeaza pe cercetarea noastra practica de cea mai buna calitate si pe abordarile recunoscute cu privire la rezolvarea problemelor, luarea unei decizii si performanta umana. Acesta se utilizeaza la nivel mondial īn diferite organizatii pentru a garanta ca proiectele sunt livrate la timp, conform bugetului si cu rezultatele dorite. Managementul de proiect KT se conecteaza la Setul de Cunostinte de Management de Proiect din Cadrul Institutului pentru Managementul de Proiect, si furnizeaza un rationament fundamental bazat pe īntrebari care face mai usoara īnvatarea si aplicarea know-how-ului pentru un proiect.

Prin folosirea procesului nostru solid de management de proiect, directorii de proiect si membrii echipelor pot sa defineasca mai bine si sa planifice proiectele īn timp ce anticipeaza inteligent si arata receptivitate la rezultatele din timpul implementarii. Managementul de Proiect KT ajuta echipa sa se foloseasca de cunostintele fiecaruia, sa ajunga la consens, sa obtina angajamente si sa rezolve conflicte. Toti functioneaza pe aceeasi lungime de unda, folosind o abordare comuna si un limbaj comun.

Managementul de proiect Kepner-Tregoe ajuta organizatiile sa-si atinga scopurile, īmbunatatind modul īn care se realizeaza activitatea.

-Cānd o firma de bio-servicii a folosit Managementul de proiect KT pentru a se concentra asupra celor mai importante proiecte si probleme, numarul de proiecte realizate la termen a crescut de la 56,4% la 90%.
-Un producator important din industria de aparare a folosit Managementul de proiect KT pentru a pune īn aplicare un nou mod de lucru īn colaborarea cu NASA si a realizat īmbunatatiri semnificative īn ce priveste scaderea costurilor, amortizarea, siguranta, stimulentele, evaluarile ISO si multe altele.
-Un fabricant de produse chimice, avānd probleme la implementarea de proiecte de perfectionare continua, a folosit Managementul de proiect KT pentru a aduce implementarea la nivelul operational. Au fost īndeplinite scopurile de proiect, iar productivitatea a trecut de 20%.
-Folosind KT Management de proiect, un fabricant de calculatoare a adunat 650 de angajati īntr-o singura cladire īntr-un week-end. Acum, membrii echipelor sunt chemati cu regularitate pentru a discuta bunele practici cu colegii din toata lumea.
-Folosind Managementul de proiect KT, un fabricant de tuburi cinescoape si-a redus cu succes īntreruperea de productie anuala de la trei saptamāni la doua si a realizat 111 proiecte de investitii de capital si de īntretinere pe parcursul acelei perioade.

Managementul de proiect KT este de fapt constituit din patru procese distincte, fiecare proiectate sa abordeze un aspect specific din managementul de proiect si combinate pentru a forma o metodologie eficace si cuprinzatoare:

1.Definitia se foloseste ca sa se evalueze nevoia legata de proiect si sa se clarifice timpii, costurile si parametrii de performanta. Aceasta identifica de asemenea si rezultatele specifice si valoarea pe care ar trebui sa o creeze proiectul, fata de nivelul corespunzator de resurse disponibile.

2.Planificarea se foloseste ca sa se determine cine ce si cānd va face. Planificarea combina succesiunea tehnica si programarea rezultatelor si resurselor pentru sarcinile fiecarui angajat, ca de exemplu adunarea persoanelor celor mai potrivite pentru activitatea de proiect si cāstigarea angajamentului lor pentru succesul proiectului. Aceasta include de asemenea sa gestionarea riscului de proiect folosind procesul KT de Analiza problemelor potentiale.

3.Implementarea abordeaza folosirea eficace si controlata de resurse pentru a realiza rezultatele de proiect. Aceasta include depasirea capcanelor obisnuite cu care se confrunta multe proiecte si monitorizarea si reactia rapida la rezultatele de proiect. Se includ aici eforturile pentru a garanta faptul ca sunt realizate scopurile proiectului si apar noi oportunitati.

4.Comunicarea pentru Managementul de proiect este īntretesuta īn definitie, planificare si implementare. Aceasta include abilitatile de conducere distincte pentru Gestionarea capitalului umansi abordarea implicarii si satisfactiei factorilor de decizie.

Evenimentul se adreseaza managerilor de pe toate nivelurile, de la supervizori la top manageri. Angajatilor si personalului de suport care ar putea beneficia de abilitatile prezentate sau care conduc sau participa la proiecte īn cadrul companiilor lor.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul:
www.kepner-tregoe.ro
Sau contactati: [email protected]

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign