HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

11 Decembrie 2006 - Lansare oficiala HART Human Resource Consulting


HART Human Resource Consulting, prima companie de consultanta in managementul carierei, s-a lansat oficial in Romania.


23 Noiembrie 2006 - HART HUMAN RESOURCE CONSULTING anunta, intr-o conferinta de presa, lansarea oficiala a primei companii de consultanta in managementul carierei, care isi propune asistarea partenerilor in cresterea eficientei organizationale si maximizarea performantelor individuale.
Solutiile oferite companiilor sunt: asistarea in designul sistemului de management al carierei, de la punctul de atragere a talentelor (serviciu oferit prin divizia de executive search), pana la crearea de planuri de dezvoltare a carierei, managementul performantelor, implementarea de centre de evaluare si dezvoltare, instruire si formare.

Pentru persoane fizice HART ofera: consiliere in cariera, seminarii de dezvoltare personala si managementul carierei. Pachetele de evaluare-consiliere vor avea un corelativ in plan virtual, prin intermediul website-ului interactiv al companiei. Pachetele vor diferi ca si complexitate, componenta si nivel de adresabilitate (programe pentru tineri profesionisti, specialisti si manageri de linie).

De martisor 2007, clientii HART vor avea, intr-un corp special amenajat din locatie, un prim HR Cafe™: un spatiu dedicat informarii post-consiliere. Clientii vor beneficia de o biblioteca cu materiale despre gestiunea carierei, dezvoltarea profesionala, subiecte legate de activitatea de resurse umane, precum si acces on-line la informatii.

“Piata de consultanta in managementul carierei este in faza de pionierat in Romania, astfel ca dorim sa contribuim de la inceput la implementarea standardelor de calitate.
Vom aduce practici recunoscute, instrumente si metodologii de varf in consilierea profesionala si managementul carierei in organizatii, prin incheierea de parteneriate cu companii de profil din strainatate,” a declarat Madalina Didea, Managing Partner la HART HR Consulting.


“Ne dorim sa devenim noi insine un model de gestiune si dezvoltare a carierelor la nivel organizational, un reper ca si angajator in piata de servicii de resurse umane.“, declara Didea.


HART

Madalina Didea
Managing Partner


Address: # 42 Grigore Alexandrescu St., 1st District, Bucharest
Mobile: +40 722.217.717
Phone: + 40 21 310.54.57/ 59
Fax: +40 21 310.74.76
E-mail: [email protected]
Site: HART.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign