HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

13 Februarie 2007 - Managementul Proiectelor - curs organizat de Kepner Tregoe

Nume curs: Managementul Proiectelor

Data: 23 – 25 aprilie 2007, 11 – 13 iunie, 05 – 07 noiembrie 2007

Locatia: Hotel Novotel Bucuresti

Durata: 3 zile

Organizator: Kepner Tregoe

Descriere
Atelierul de Managementul Proiectelor de la Kepner-Tregoe este un proces integrat şi coerent pe care managerii de proiect îl pot adapta şi aplica oricărui tip de proiect,. Acest proces cuprinzător şi gradual se bazează pe procesele raţionale KT şi a avut în ultimii 15 ani peste 20.000 de participanti. Utilizarea corectă a managementului proiectelor este o garanţie că proiectele sunt livrate la timp, conform bugetului şi cu rezultatele dorite. Managementul de proiect KT este certificat de Project Management Institute (PMI) şi furnizează un raţionament fundamental bazat pe întrebări care face mai uşoară învăţarea şi aplicarea know-how-ului pentru conducerea unui proiect.

Prin folosirea procesului nostru solid de management de proiect, managerii de proiect şi membrii echipelor pot să definească mai bine şi să planifice proiectele în timp ce anticipează inteligent şi arată receptivitate la rezultatele din timpul implementării. Managementul de Proiect KT ajută echipa să se folosească de cunoştinţele fiecăruia, să ajungă la consens, să obţină angajamente şi să rezolve conflicte. Toţi funcţionează pe aceeaşi lungime de undă, folosind o abordare comună şi un limbaj comun.

Managementul de proiect KT este constituit din patru procese distincte, fiecare proiectate să abordeze un aspect specific din managementul de proiect şi combinate pentru a forma o metodologie eficace şi cuprinzătoare, care respectă standardul PMI:

1. Definiţia - pentru evaluarea nevoii proiectului şi pentru clarificarea intervalului de timp necesar, a costurilor şi a parametrilor de performanţă
2. Planificarea – pentru determinarea utilizării eficiente a resurselor. Planificarea combină succesiunea tehnică şi programarea rezultatelor şi resurselor pentru sarcinile fiecărui angajat, inclusiv câştigarea angajamentului celor implicaţi pentru succesul proiectului. Aceasta include de asemenea gestionarea riscului folosind procesul KT de Analiza problemelor potenţiale.
3. Implementarea - pentru folosirea eficace şi controlată de resurse pentru a realiza rezultatele proiectului conform planului. Aceasta include depăşirea capcanelor obişnuite cu care se confruntă multe proiecte. Se includ aici monitorizarea şi reacţia rapidă la rezultatele proiectului, eforturile folosite optim pentru a garanta atingerea obiectivelor proiectului şi exploatarea oportunităţilor apărute pe parcurs.
4. Comunicarea - este considerată de KT un element cheie şi include abilităţile de conducere distincte pentru managementul capitalului uman, abordarea implicării optime a acestuia şi informarea corectă a factorilor de decizie.


Pentru informatii legate de eveniment puteti accesa site-ul
www.kepner-tregoe.ro
sau contacta organizatorii la 021 – 311.90.84, 0720 777 388 sau e-mail [email protected]

Persoana de contact
Nume: Ciuche
Prenume: Ovidiu
Telefon: 0720 777 388
Adresa de e-mail: [email protected]

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign