HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

20 Februarie 2007 - Monster.com-primul mare jucator mondial de pe Internet care vine in Romania


Monster.com, cel mai mare jucator de pe piata mondiala de recrutare online, face primul pas in intrarea pe piata din Romania prin alegerea liderului local eJobs.ro ca reprezentant exclusiv in Romania.

Monster.com, primul mare jucator mondial de pe Internet care vine in Romania Prin acest parteneriat, eJobs ofera servicii de recrutare online clientilor Monster Worldwide Central Eastern Europe care doresc sa angajeze personal in Romania sau care doresc sa angajeze profesionisti din Romania.

“Am ales eJobs.ro ca partener in Romania mai ales pentru faptul ca este liderul autoritar al recrutarii online in Romania. Astazi colaboram cu eJobs in campanii de recrutare pentru companii multinationale ca Sun Microsystems, DHL, Monster Technologies, Hewlett Packard, Adobe si Cap Gemini”, a declarat Irena Pazitna, Manager International Sales Eastern Europe, Monster Worldwide Central Eastern Europe.

Monster.com este cel mai mare serviciu de recrutare online din lume, cu o prezenta directa in 36 de tari, peste 4.200 de angajati si milioane de joburi publicate pe site-urile companiei. Afacerile Monster Worldwide
s-au ridicat in 2006 la 1,12 miliarde de dolari (865 milioane de euro), in crestere cu 36% fata de anul anterior cand compania raportase venituri de 818,3 milioane de dolari.

Intrebati de Wall-Street despre posibilitatea finalizarii parteneriatului cu Monster.com printr-o achizitie, partenerii eJobs nu au comentat in nici un fel zvonurile aparute in piata, precizand doar ca vor continua sa se concentreze 100% spre oferirea celor mai profesioniste servicii de recrutare online. “Faptul ca Monster.com a ales eJobs ca partener unic si exclusiv in Romania, confirma eforturile si munca intregii echipe eJobs din ultimii 8 ani si confirma inca o data evolutia Romaniei si importanta pe care o va avea Romania in Europa”, ne-a declarat Liviu Dumitrascu, CEO eJobs. "Credem ca in urmatorii 2-3 ani, numarul firmelor multinationale prezente in Romania se va dubla, ceea ce va aduce si mai multe oportunitati tuturor candidatilor romani”, explica Dumitrascu.

Monster.com, primul mare jucator mondial de pe Internet care vine in RomaniaCei doi oameni de afaceri care detin businessul eJobs, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, au fost abordati de Monster Worldwide Central Eastern Europe inca din decembrie 2005. In mai 2006, acestia au fost invitati pentru doua zile la sediul din Praga al Monster Central Eastern Europe. “La Praga, am avut posibilitatea sa vedem de aproape ce inseamna recrutarea online la cel mai inalt nivel. Am ramas impresionati de absolut tot ce am vazut acolo. Am plecat de la Praga determinati sa investim absolut toate energiile si resursele de timp, concentrare, bani, software pentru a dezvolta eJobs la nivelul Monster”, isi aminteste Liviu Dumitrascu.

Cifra de afaceri a companiei eJobs va ajunge anul acesta la 3 milioane de dolari (2,3 milioane de euro), de trei ori mai mare decat in 2006. Pentru acest an Liviu Dumitrascu mizeaza ca valoarea pietei de recrutare online va depasi 5 milioane de dolari. eJobs este primul site de recrutare online din Europa de Est, fiind lansat inca din 1999. In acest moment, principalii concurenti ai eJobs.ro pe piata de recrutare online sunt BestJobs si MyJob.

Cu peste 100.000 de joburi publicate in 2006 si peste 1.800.000 vizitatori in luna ianuarie a acestui an, eJobs este liderul recrutarii online in Romania. eJobs se asteapta la peste 170.000 de joburi in 2007 si peste 4.000.000 de vizitatori in ianuarie 2008.

“Vom continua sa investim in calitatea serviciilor eJobs, vom continua sa directionam toate fondurile necesare pt dezvoltarea solutiilor software, vom continua sa dezvoltam cea mai profesionista echipa de recrutare online din Romania”, conchide partenerul eJobs.

Sursa: Wall-Street - Monster.com-primul mare jucator mondial de pe Internet care vine in Romania

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign