HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

19 Decembrie 2006 - Noi Forme de Instruire pentru Responsabilii de Participari la Targuri si ExpozitiiIncepand cu 2007 Sfera Expo - Trade Show Marketing va oferi noi forme de instruire dedicate responsabililor de participari la targuri si expozitii. Dupa Organizarea cu succes in 2006 a sapte editii ale Seminarului de marketing prin targuri si expozitii efEX, singura companie din Romania specializata in consultanta de marketing prin targuri si expozitii lanseaza cinci noi cursuri si traininguri dedicate cresterii eficientei in participarile la manifestari expozitionale.

Prin noile cursuri si traininguri Sfera Expo - Tradeshow Marketing va acoperi intreaga tematica a marketingului prin targuri si expozitii. Cele cinci cursuri si traininguri si adreseaza tuturor companiilor care participa la targuri si expozitii interne si internationale, de la microintreprinderi pana la mari companii locale sau multinationale.

Taxele de participare (exceptand reducerile aferente) la cele 5 cursuri si traininguri de marketing prin targuri si expozitii se incadreaza in intervalul 270 RON / persoana si 750 RON / persoana.

Oferta de cursuri si traininguri este promovara sub brandul umbrela efEX si include:

Expo Express Seminar este un curs deschis de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au cunostinte scazute si medii despre participarea la manifestari expozitionale.

Urmatoarea editie a acestui seminar va avea loc pe data de 2 februarie 2007, taxa de participare fiind de 270 RON + TVA / persoana la care se aplica reduceri de inscrieri rapide si de grup.


Advanced Exhibiting Techniques Seminar este un curs deschis de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii, cu experienta in domeniu.

Urmatoarea editie a acestui seminar va avea loc pe data de 9 martie 2007, taxa de participare fiind de 450 RON + TVA / persoana la care se aplica reduceri de inscrieri rapide, de grup si pentru participantii de la Expo Express Seminar.


Low Budget Exhibiting Seminar este un curs deschis de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au la dispozitie bugete reduse.

Urmatoarea editie a acestui seminar va avea loc pe data de 25 mai 2007, taxa de participare fiind de 300 RON + TVA / persoana la care se aplica reduceri de inscrieri rapide si de grup.

efEX Open Training (2 zile) reprezinta un training deschis de marketing prin targuri si expozitii cu durata de 2 zile. Este indicat companiilor si persoanelor care doresc doresc o informare completa despre participarea la targuri si expozitii astfel incat sa isi creasca eficienta. Seminarul se organizeaza cu 10 - 12 participanti pe editie, acestia formand 3 - 4 echipe de lucru pentru rezolvarea celor 11 work-shop-uri.

Urmatoarea editie a acestui seminar va avea loc pe datele de 11 - 12 mai 2007, taxa de participare fiind de 750 RON + TVA / persoana la care se aplica reduceri de inscrieri rapide si de grup.

Trainingul personalizat efEX reprezinta un training intensiv de o zi adresat in special companiilor cu experienta in participari la targuri si expozitii care doresc acumularea de cunostinte pentru cresterea calitatii participarii la targuri si expozitii. Trainingul se efectueaza doar personalizat pentru cate o companie. Astfel el devine o combinatie intre training si consultanta.

Tariful pentru un Training este de 1400 RON + TVA pentru 2 - 4 persoane sau 2200 RON + TVA pentru 5 - 8 persoane.

Printre participantii la editiile precedente ale semimarului efEX se numara reprezentanti ai ALRO, BCR, Lindab, HVB Bank, Porsche Romania, Banca Transilvania, Otel-Inox, Bursa Romana de Marfuri, CCIA Bacau, Omnilogic, Angst, CrisTim, Bursa Romana de Marfuri, BRD Sogelease.

O prezentare completa a Cursurilor si Trainingurilor de marketing prin targuri si expozitii este disponibila pe efEX.ro


Sfera Expo - Trade Show Marketing este singura companie din Romania specializata in consultanta si training de marketing prin targuri si expozitii.
Oferta Sfera Expo - Tradeshow Marketing include:

o www.targurisiexpozitii.ro - Cea mai completa resursa pentru participarea la targuri si expozitii.
o Seminarul efEX de marketing prin targuri si expozitii.
o Trainingul efEX pe tema marketingului prin targuri si expozitii.
o Consultanta in participari la targuri si expozitii.
o Elaborare de palnuri de participare la manifestari expozitionale.
o Co-Organizarea conferintelor Marketing Forum (2005 si 2006)
o Organizarea EXPO ReEVOLUTION, prima conferinta nationala dedicata eficientei in participari la targuri si expozitii.Contact:
Nicolae NAUMOF - IONESCU
0765216491

www.efex.ro
www.sferaexpo.ro
www.targurisiexpozitii.ro
http://www.efex.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign