HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

03 Noiembrie 2006 - Probleme ridicate de Codul Muncii inaintea integrarii Romaniei in UE - seminar la WTCB ( 15 nov. 2006 )La 1 ianuarie 2007 Romania va fi membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. S-au facut pasi importanti in asimilarea legislatiei europene de catre legislatia romaneasca, dar dupa intrarea in UE, legislatia muncii din Romania va trebui sa adopte toate reglementarile europene in materie de munca.

Codul Muncii s-a modificat recent prin OUG 55/ 18.09.2006, explicand o serie de concepte care in practica au starnit pareri contradictorii. In viitorul apropiat, specialistii in resurse umane vor trebui sa fie total implicati in cunoasterea legislatiei muncii deoarece peisajul juridic al acesteia, incepand cu 2007, va fi intr-o continua schimbare.

Dupa 1 ianuarie 2007, angajatii romani vor avea libertatea muncii in strainatate, beneficiind de toate drepturile, dar si strainii vor putea munci in Romania in aceleasi conditii.

Interesul larg de care s-au bucurat seminariile organizate de catre World Trade Center Bucuresti pe Codul Muncii, cu participarea Conf. Univ. Dr. Florin Fainisi, ne determina ca in data de 15 noiembrie 2006 sa organizam o noua editie pe aceasta tematica.

Pentru a cere un drept sau a-ti indeplini o obligatie, trebuie sa cunosti dreptul pe care il ceri si temeiul legal al obligatiei. Acest lucru si-l propune actualul Seminar pentru toti specialistii in resurse umane, consilieri juridici, avocati, magistrati sau orice alt angajat in oricare domeniu.

Toate aceste discutii pe probleme fundamentale in materie de munca vor fi conduse de Conf. Univ. Dr. Florin Fainisi, specialist un resurse umane, cu mare experienta in conducerea unor directii juridice si de resurse umane in mai multe institutii publice.

Seminarul va avea caracter interactiv, fiind organizat pe baza unor dezbateri de caz (30 de SPETE NOI CU PROBLEMATICA NOUA fata de editiile trecute) pentru care va rugam sa aveti la Dvs ca bibliografie Codul Muncii.


Totodata, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de participare mentionand problemele cu care va confruntati in practica si care vor primi raspuns in cadrul seminarului (descarca formular aici).

Va rugam sa ne confirmati participarea, prin completarea si remiterea formularului de participare la numarul de fax: 021 319.12.19.

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar.
Termen limita de inscriere vineri 10 noiembrie, in limita a 70 de locuri disponibile.


Pentru mai multe informatii puteti vizita WTCB.ro


footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign