HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

10 Octombrie 2006 - Saptamana PR-ului Romanesc

Cea de-a patra editie a Saptamanii PR-ului Romanesc , care va avea loc in perioada 6-9 noiembrie 2006 la Athenee Palace Hilton Bucuresti, reuneste sub semnul excelentei in comunicare Congresul International cu tema: "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare", Gala Excelentei in Relatii Publice, Trainingul intensiv "Are You Creative in PR – if not – why not?" si Ziua Carierei, dedicata studentilor.

In datele de 6 si 7 noiembrie, Saptamana PR-ului Romanesc va debuta cu Congresul International a carui tema va fi dezbatuta de invitati internationali de prestigiu, manageri de top si profesionisti din domeniu. Pentru a da doar cateva nume: Thomas Achelis, Dumitru Bortun, François Fourmont, Nikos Avlonas, Lavinia Huidan, Lidia Solomon, Dr. Arlo Brady, Mircea Vasilescu si multi altii. Acestia vor dezbate subiecte precum: managementul reputatiei, sustenabilitate si responsabilitate sociala, comunicarea de business, valoarea adaugata prin PR, etica in PR si modalitati de evaluare a activitatilor de comunicare.

Gala Excelentei in Comunicare va premia in seara zilei de 6 noiembrie castigatorii competitiei Romanian PR Award 2006.

Ziua de 8 noiembrie va gazdui trainingul "Are You Creative in PR – if not – why not?", organizat de agentia Achelis & Partner Public Relations si sustinut de profesorul si practicianul Tony Meehan - FRSA, FCIPR, FIPRA si Chairman TMA Communications. In aceasta zi se vor discuta teme precum: importanta creativitatii in PR, legatura dintre creativitate – inovatie – genialitate si posibilitatea de a deveni creativ.

Evenimentul se va incheia in data de 9 noiembrie cu o dezbatere ce va avea loc in cadrul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti si care se adreseaza tuturor studentilor interesati de conturarea unor obiective profesionale si de cariera.

Pentru inscrieri, vizitati site-ul PR Award.ro


HRMarket.ro

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign