HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri
Forum

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Ascendis
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Ascendis
 
Acasa Forum Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

03 Mai 2007 - TenStep PMP Exam Prep – o noua oportunitate de a deveni profesionisti certificati in Project ManagementTenStep


BUCURESTI, 2 mai – TenStep Romania va pregati o noua grupa de profesionisti in Project Management in vederea sustinerii examenului de certificare in domeniu, intitulat PMP® (Project Management Professional).

Trainingul “TenStep PMP Exam Prep” va fi organizat in Bucuresti in perioada 28 mai – 1 iunie, persoanele ce se vor inscrie pana la data de 11 mai urmand a beneficia de o reducere de 20% din pretul programului de instruire.

Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP®, in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK® Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare profesionala in Project Management.

Taxa de participare la acest program este de 750 EURO + TVA inscrierea efectuandu-se via e-mail, la [email protected] Persoanele care se vor inscrie pana la data de 11 mai vor beneficia de o reducere de 20%.

TenStep Romania este primul furnizor de training abilitat in domeniul Project Managementului, fiind desemnat inca din 2004 Registered Education Provider (R.E.P.), de catre Project Management Institute (PMI).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati www.TenStep.ro.

Persoana de contact:
Sebastian Hubati
Marketing & Communication Coordinator
M: 0748.19.55.19
T: 031.105.09.09
F: 031.105.09.10
[email protected]

PMP®, PMI®, R.E.P sunt marci inregistrate ale Project Management Institute.
TenStep® este marca inregistrata a TenStep, Inc., USA.

footer
  Forum Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign