HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

22 Martie 2007 - Un parteneriat pentru profesionistii de maine


Compania de training Interact si Academia de Studii Economice, Facultatea de Relatii Economice Internationale, cu sprijinul Nestlé Romania vor organiza in 24-25 martie, special pentru studentii faculatii, un training deosebit: Managing Business Today. Este o simulare de afaceri care ii va invata pe studenti practic si interactiv, care sunt mecanismele unei afaceri si cum trebuie sa lucreze eficient intr-o echipa. Trainerii ii vor indruma si implica permanent pe studenti astfel incat acestia sa inteleaga totul despre managementul de cash, politici de preturi, planificarea vanzarilor sau dezvoltarea de piete si produse noi.

Este primul pas pe care cele trei organizatii il fac impreuna pentru a ajuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului universitar din Romania. In plus, prin informatiile oferite si mod de desfasurare, acest program le ofera studentilor participanti o cale mai usoara de intelegere si integrare in mediul de afaceri din Romania.

“Nestlé Romania este o companie responsabila, integrata in viata sociala, culturala si economica a comunitatii. Suntem participanti activi in mai multe proiecte educationale pentru ca suntem interesati sa ajutam la dezvoltarea si perfectionarea studentilor din Romania. Ei vor fi viitorii nostri colegi, viitorii nostri parteneri de afaceri si suntem responsabili sa-i ajutam sa creasca frumos.” ne-a declarat Paul Nuber, General Manager Nestlé Romania.

Aceasta sesiune de training este prima dintr-o serie mai lunga de evenimente similare in care compania de training Interact se va implica avand dorinta de a aduce noutatile din lumea training-ului in mediul universitar. Si pentru Facultatea de Relatii Economice internationale, acest proiect este deosebit. “Este important sa aducem metode moderne de invatare pentru studentii nostri. Sa le oferim cunostine, informatii si experiente noi astfel incat ei sa devina competitivi si sa-i ajutam astfel sa se integreze mai usor in viata de dupa facultate” spune domnul prof.univ.dr Mihai Korka, Decanul facultatii.

Interact este una dintre principalele companii de training din Romania. Prin cele doua departamente ale sale-Interact Communication si Interact Development- compania ofera cursuri de limbi straine pentru afaceri si training-uri de dezvoltare profesionala. Bazandu-se pe o echipa competenta de traineri, Interact isi adapteaza cursurile sale, multe licente internationale, la profilul si nevoile participantilor la cursuri

Academia de Studii Economice din Bucuresti - denumirea actuala datand din anul 1967 - a pregatit zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din tara noastra. Academia de Studii Economice din Bucureşti este atasata traditiei gandirii libere, libertatii academice, recunoasterii drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si principiului suprematiei legii.

Compania elveţiana Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestlé si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, cu aproximativ 253.000 angajati si 511 unitati operationale in aproape fiecare tara a lumii.
Nestlé a patruns pe piata romaneasca in 1995, in momentul de fata avand peste 600 de angajati: 350 la fabrica din Timisoara si 250 la sediul din Bucuresti.

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign