HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri
Forum

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Excon Consultanta
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Acasa Forum Blog Parteneri Contact

 

Stiri si noutati din domeniul Resurselor Umane

 
 

01 Decembrie 2006 - NLP pentru TINE ! - The Wealthy MindCe vei raspunde cand esti intrebat la un interviu de angajare “Ce salariu doriti?”
Cum te gandesti sa mergi in biroul sefului sa iti negociezi pachetul salarial pentru perioada urmatoare?
Cum te vei simti cand lumea te intreaba care e pretul produselor sau serviciilor pe care le vinzi? Ce obiective financiare ai pentru 2007?

The Wealthy Mind TM Experience Workshop
a 8-a editie - Bucuresti 16-17 decembrie 2006
cu dr. Catalin Zaharia - coach & trainer NLPAi observat ca atunci cand esti pe deplin congruent cu ceea ce iti doresti (cand sentimentele, gandurile si comportamentele tale merg in aceeasi directie), acel lucru devine mai usor de atins? Cand esti in conflict (chiar si inconstient) sau nu stii clar ceea ce vrei (si te intrebi daca meriti, daca se poate, daca e voie,etc), atunci acel lucru devine mult mai dificil de atins?

Oamenii care traiesc bine o fac deoarece credintele despre ei insisi si despre viata sunt aliniate cu visele lor. De asemenea, ei au o imagine clara a ceea ce isi doresc si sunt convinsi ca pot ajunge acolo. Cea mai importanta resursa in obtinerea bunastarii este minte ta. Acest program incredibil iti va arata cum sa construiesti atitudinile, comportamentele si modurile de gandire care iti vor aduce bogatie.

Cum decurge acest program:

Vei afla care sunt cei 9 atractori-cheie - 9 principii care iti vor permite sa traiesti viata asa cum iti propui si nu la voia intamplarii. Vei deveni stapinul destinului tau, nu vei mai fi un spectator.
Identifici primele 10 valori astfel incat sa le satisfaci si sa te simti in armonie si implinit. ( cand vei sti ce e cu adevarat important pentru tine si in ce ordine vei fi mereu capabil sa iei cele mai corecte si eficiente decizii ).
Apoi gasesti atitudini ascunse si emotii care sunt legate de bani si intelegi patternurile care te tineau blocat.
In continuare descoperi cele mai mari 3 temeri care interfereaza cu scopurile tale si inveti moduri specifice putin cunoscute de a le depasi.
Afli o puternica paradigma care explica cum realitatea ta exterioara este o reflectie a realitatii interioare.
Dupa aceea intri in contact cu limita superioara inconstienta a sumei de bani pe care o poti obtine si . . . inveti sa o depasesti.
Vei afla cum experientele anterioare devin „imprinturi” si iti determina viitorul financiar (te vei elibera ulterior de lanturile trecutului).
Ai sansa sa faci parte din cei care recunosc rolul crucial al credintelor in succesul lor financiar si ca rezultat, vei vedea oportunitati acolo unde altii nu vad.
Afli cum gandesc, simt si actioneaza diferit cei bogati si de succes fata de restul lumii ... astfel ca tu sa obtii aceleasi rezultate ca si ei.
Cunosti cele sase arii ale credintelor pe care trebuie sa le ai clare pentru a atinge orice scop.
Spargi patternurile gandurilor si obiceiurilor nedorite.
Ce atitudini, comportamente si ganduri aduc prosperitate (cand gandurile, valorile, credintele, actiunile si scopurile tale sunt aliniate, e ca si cum intregul univers conspira la realizarea succesului). Copiii tai nu vor mai suferi aceleasi limitari si neajunsuri cu care a trebuit sa te lupti tu.
Indepartezi indoielile si temerile fata de a obtine a ceea ce vrei cu adevarat.
Stii cum sa te porti cu vocea critica interna si sa o faci sa devina ridicola si nesemnificativa.

Cine te va conduce prin aceasta experienta unica?

Vino sa explorezi credintele tale limitative vis-a-vis de propriul potential prin tehnici NLP alaturi de dr. Catalin Zaharia. Catalin are experienta a 7 editii anterioare a trainingului The Wealthy Mind, la care se adauga 3 ani ca formator NLP Practitioner, professional NLP coach si lider a numeroase traininguri organizationale cu programare neurolingvistica, analiza tranzactionala si instrumente de Bono Thinking Systems. Competenta in domeniul schimbarii individuale si organizationale a fost insusita prin formari cu peste 25 traineri NLP, DTA, completate cu ore de dezvoltare personala si supervizare pentru sesiunile de coaching sau proiectele de interventie organizationala cu supervizori de la Austrian Training Center for NLP si Institute of Developmental TA.

Ce e diferit de alte traininguri?

Conceput de Tim si Kris Halbom de la NLP California, The Wealthy Mind se bazeaza pe ani de cercetare stiintifica din domeniul NLP , Gandirii Sistemice si Teoriei Complexitatii. NLP studiaza cum functioneaza creierul si cum iti procesezi gandurile si emotiile.

Cand stii exact cum functioneaza un motor poti sa repari o masina si sa conduci oriunde doresti ! Cand intelegi limbajul creierului tau si cum relationeaza cu emotiile poti schimba felul in care gandesti, simti si te comporti in moduri care iti servesc mai bine si te conduc spre satisfactie personala si profit. Workshopul de doua zile iti va da o metodologie NLP pentru a face schimbari in perspectiva proprie, in sentimentele tale si in rezultatele pe care le obtii in viata si in afaceri.

Intra acum in portalul www.mindmaster.ro pentru a completa formularul de inscriere. Vei primi automat instructiuni cu ce pasi urmeaza.
dr. Catalin Zaharia
coach & trainer NLP
MindMaster.rofooter
  Forum Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign