Archive for October, 2006

Prima pagina pe motoarele de cautare

Tuesday, October 31st, 2006

Am constatat ca cine da cautare pe google.com dupa termenii “firme de training” sau “firme de recrutare” are toate sansele sa se intalneasca cu HRMarket pe prima pagina!

In ceea ce priveste google.ro, fluctuam undeva intre prima si a doua pagina; evident dupa aceiasi termeni de cautare.

Pe yahoo search suntem inca de la inceputuri pe primul loc, iar msn-ul ne simpatizeaza de asemenea si ne rasplateste cu o bine meritata pagina intai!

O noua categorie

Tuesday, October 24th, 2006

In urma solicitarilor mai multor parteneri, am hotarat ca o noua categorie de servicii sa se alature celor doua sectiuni deja existente - “Firme de Recrutare” si “Firme de Training”-. Aceasta noua sectiune se va numi “Firme de Consultanta in HR” si va fi implementata in cursul lunii noiembrie.

300 vizitatori

Thursday, October 12th, 2006

Ieri a fost record de vizitatori pe HRMarket.ro: 300 vizitatori unici, conform Google Analytics.

Unora dintre voi li se va parea infim…dar noi ne-am bucurat! Pentru cele 8 zile de cand ne-am lansat oficial suntem multumiti.

Credem ca acesta este doar inceputul! Cand ajungem la 3000?!…

Catalog online

Tuesday, October 10th, 2006

Vorbeam zilele trecute cu cineva ca exista inca dubii asupra formatului catalogului HRMarket.

Pentru a indeparta orice dubiu, trebuie sa mentionez ca pentru moment HRMarket este un catalog ONLINE. Nu va ramane doar la stadiul acesta, dar deja intram in amanunte de strategie de marketing.

Cred ca pentru oricine este mult mai usor sa acceseze o pagina web decat sa stea sa caute printre dosare,reviste,ziare unde este catalogul lui de resurse umane.Ne surade si varianta clasica, dar deocamdata consideram ca este mai accesibil si mai usor de folosit varianta ONLINE.

Aripi

Monday, October 9th, 2006

Fiecare nou partener, fiecare mail, fiecare telefon, fiecare cuvant ne da aripi…

Avem deja firme inscrise in portal si cereri vin in fiecare zi. La fiecare nou mail traim un moment de emotie si curiozitate: cine ni se mai alatura astazi?

Ne place cand recunoastem numele firmelor si cand realizam cat de importanti sunt ca si jucatori pe piata HR. Ne place cand vedem o noua firma, abia lansata, care isi doreste sa ajunga puternica. Ne place sa va avem alaturi de noi.

Fiecare partener este un nou prieten si relatia pe care o dezvoltam ne dorim sa fie una calda si de lunga durata.

Hosterii nostri

Monday, October 9th, 2006

In week-endul ce tocmai a trecut am avut ceva probleme cu serviciul de hosting si portalul nostru s-a incarcat mai greu, iar in unele momente, deloc.

Pe aceasta cale ne cerem scuze celor care au vrut sa ne acceseze situl si nu au reusit. Hosterii ne-au asigurat ca si-au rezolvat problemele si ca situl e ok acum.

Un vis

Tuesday, October 3rd, 2006

HRMarket.ro s-a nascut dintr-o dorinta arzatoare de a crea o “lumea a resurselor umane” in care profesionistii, oamenii de afaceri si amatorii pot depasi pragul timiditatii si al formalitatii si purcede astfel la discutii, dezbateri, polemici.

Pe parcursul unui an de zile, HRMarket s-a format, s-a transformat, s-a recreat, nu fara a intampina dubii, probleme si piedici. Echipa noastra a luat in calcul orice sfat sau critica, care practic ne-a ajutat sa ne optimizam continuu si sa eliminam micile buguri inerente inceputului de drum.

Ne vrem puternici, profesionisti si pusi pe treaba. Avem emotii, dar cu timpul le vom depasi si vom visa sa mergem alaturi de cei mai buni din domeniu: Cariere, HRClub, Business Edu…

Avem un vis pe care vi-l impartasim si voua si pe care speram sa-l transformam impreuna in realitate.
Bine ati venit in lumea HR! Va dorim o calatorie placuta!

Alina Radu

Bine v-am gasit!

Monday, October 2nd, 2006

Bine v-am gasit pe blog-ul oficial al portalului HR Market.ro!