Un vis

HRMarket.ro s-a nascut dintr-o dorinta arzatoare de a crea o “lumea a resurselor umane” in care profesionistii, oamenii de afaceri si amatorii pot depasi pragul timiditatii si al formalitatii si purcede astfel la discutii, dezbateri, polemici.

Pe parcursul unui an de zile, HRMarket s-a format, s-a transformat, s-a recreat, nu fara a intampina dubii, probleme si piedici. Echipa noastra a luat in calcul orice sfat sau critica, care practic ne-a ajutat sa ne optimizam continuu si sa eliminam micile buguri inerente inceputului de drum.

Ne vrem puternici, profesionisti si pusi pe treaba. Avem emotii, dar cu timpul le vom depasi si vom visa sa mergem alaturi de cei mai buni din domeniu: Cariere, HRClub, Business Edu…

Avem un vis pe care vi-l impartasim si voua si pe care speram sa-l transformam impreuna in realitate.
Bine ati venit in lumea HR! Va dorim o calatorie placuta!

Alina Radu

2 Responses to “ Un vis ”

 1. Moldovan Gabriel Says:

  Un vis… devenit realitate. Pentru asta aveti intreaga mea consideratie.

  Proiectul? Binevenit intr-un spatiu virtual saturat de proiecte care fac de toate si nimic in acelasi timp. Design elegant, usor de utilizat, functii simple dar la obiect… exact ceea ce are nevoie un om de afaceri mereu pe fuga.

  Citind ca ati intalnit piedici; ca ati fost receptivi la orice sugestie… citeam undeva ca mintea este ca o parasuta: te ajuta doar daca este deschisa. Daca doresti cu adevarat sa cresti profitabilitatea afacerii tale, trebuie sa fi deschis schimbarii. Trebuie sa devii o companie care invata, care cauta cunoasterea ce o ajuta la a face lucrurile mai bine si mai rapid, simultan cu imbunatatirea calitatii si productivitatii. Bravo.

  Succese nelimitate!
  Moldovan Gabriel
  CEO RRVBIUM hr

 2. Alina Radu Says:

  Un vis devenit realitate, intr-adevar.
  Avem in continuare si mai multe vise si mai multe idealuri la care ne dorim sa participe toti cei care sunt interesati de aceasta lumea minunata a HR-ului.

  Trebuie sa fim deschisi in fata ideilor bune, deoarece numai asa ne vedem evoluand…Orice rezistenta in fata noului si a schimbarii, ne face vulnerabili si neinteresanti.

  Va multumim mult domnule Moldovan pentru cuvintele frumoase si pentru faptul ca sunteti alaturi de noi!

  Va asteptam cu sugestii, propuneri, articole…sau cu orice altceva doriti sa ne impartasiti!

Leave a Reply