Oferte de munca de la Microsoft, Orange si Dacia

“In aceasta perioada a anului, mai multe companii de renume pun la bataie o gama variata de locuri de munca atit pentru cei cu experienta, cit si pentru tinerii aflati la inceput de cariera.

Pentru companiile Microsoft si Orange, esentialul il reprezinta cunoasterea limbii engleze si a calculatorului. Tocmai de aceea, pe site-urile celor doua companii pot aplica aceia care au studii superioare si ceva experienta la activ.

Microsoft ofera posturi de Team Manager ™. „Postul vizeaza coordonarea si dezvoltarea unei echipe de aproximativ zece ingineri de suport tehnic ce raporteaza direct directorului Centrului de Suport. Unele dintre criteriile cele mai importante in procesul de selectie sint abilitatile si experienta de lucru cu oamenii ale candidatilor. De asemenea, este importanta coordonarea cu alte echipe din Microsoft din afara Romaniei, precum si abilitatea de a lucra in echipe virtuale de proiect. In decursul urmatoarelor luni vom angaja patru persoane pentru aceasta pozitie“, spune Adina Bigas, HR Manager, Global Technical Support Center la Microsoft Bucuresti.”
Citeste articolul integral in Cotidianul.

2 Responses to “ Oferte de munca de la Microsoft, Orange si Dacia ”

  1. Valentina Says:

    Cunosterea limbii engleze si a calculatorului. Imi place de mor aceasta sintagma, iar asociata cu nume mari precum Microsoft si Orange e cu atat mai crunta. La interviul de angajare ii intreaba ce e mouse-ul si cate litere sunt pe tastatura? Sau ii intreaba punctual: “ai cunoscut acest calculator?” :) )

  2. Alina Radu Says:

    Cuvintele astea cred totusi ca apartin autoarei articolului…

Leave a Reply