Archive for January 28th, 2008

Blog cu putine calorii

Monday, January 28th, 2008

Search-uind eu pe celebrul si atotcunoscatorul google am gasit un blog interesant. Este vorba despre nutritie, diete si papa bun dar cu putine calorii.Asta in mare si pe fast forward. Daca aveti nevoie de astfel de sfaturi, va urez …lectura placuta!:)

HR-ul vazut de George Butunoiu

Monday, January 28th, 2008

O sa ziceti ca am o fixatie in ceea ce-l priveste pe dl Butunoiu…dar ce sa fac…chiar savurez fiecare articol scris de dumnealui.

Managementul resurselor umane (HRM-ul sau, si mai clar, HR-ul - asa cum il stie toata lumea „buna“ acum) s-a nascut din niste studii de psihologie sociala care aveau ca scop - sa zicem asa - sa-i faca pe niste americani cu 5% mai fericiti la locurile lor de munca, incat productivitatea lor sa creasca cu 6%, in timp ce salariile lor de la sfarsitul lunii sa se majoreze cu 4%. Un principiu cinic, la urma urmei, insa considerat indreptatit si cat se poate de normal in acei ani. S-au schimbat vremurile, ne-am emancipat cu totii si sa spui astazi asa ceva in public inseamna dezastru PR garantat.” continuarea in Saptamana Financiara.