HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 
Kepner Tregoe
 
 
 
Kepner - Tregoe
 

Descrierea firmei:

Încă din 1958, Kepner-Tregoe a studiat eficienţa cu care liderii marilor companii gestionează provocările dificile cu care se confruntă. Noi am inclus obiceiurile lor în metode repetabile, logice şi constante folosite pentru rezolvarea problemelor, planificarea acţiunilor viitoare şi gestionarea angajaţilor şi proiectelor.


Procesele raţionale elaborate de Kepner-Tregoe optimizează abilitatea de a face raţionamente critice. Aceste procese sunt uşor de învăţat şi de folosit la toate nivelurile unei organizaţii, de la consiliul de administraţie până la secţia de producţie. Procesele noastre nu depind de o anumită cultură, tehnologie sau nivel de educaţie, şi nici nu sunt influenţate de alţi factori, ceea ce face din ele instrumente flexibile care asigură valori durabile în lumea schimbătoare de astăzi.

KT poate să lucreze cu organizaţia dumneavoastră pentru a vă diagnostica nevoile cele mai importante şi a proiecta soluţiile cele mai eficace. Prin asocierea dintre resursele KT şi cele ale organizaţiei dumneavoastră, noi livrăm rezultatele rapide de care dumneavoastră aveţi nevoie. Deoarece activitatea este făcută împreună cu dumneavoastră şi nu pentru dumneavoastră, noi vă ajutăm să integraţi o schimbare durabilă, care creează valoarea pe termen lung.

 

 Servicii oferite:

Kepner-Tregoe asigură servicii de consultanţă şi instruire pentru diferite organizaţii din toate colţurile lumii. Activitatea KT conduce la avantaje competitive prin utilizarea unor abordări sistematice de proces, pentru rezolvarea problemelor legate de activitatea de afaceri, ajungând la vârful ierarhiei în diferitele companii şi atingând cele mai înalte performanţe în cadrul proiectelor.

 

 

Web:

 

Contact:

  • adresa:Str. Dimitrie Pompei, nr. 10 A, Bucuresti, Sector 2
  • telefon: +4021 311 90 84
  • fax: +4021 311 90 85
 
 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign