HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 
Aplusperformance
 
a+performance
 

Descrierea firmei:

a+performance este o firma de training, un proiect creat in 2005 pentru dezvoltarea programelor de training de elita in Romania. Toate activitatile noastre sunt construite in jurul celor trei valori pe care le consideram esentiale: Calitate, Excelenta si Performanta.

Urmarim Performanta cu o obsesie care ne-a convins sa o includem in numele firmei noastre. Cand definim Performanta tinem in minte contextul in care se vrea plasata si o determinam prin interventii gandite cu minutiozitate. E simplu: calitatea programelor noastre de training este ilustrata direct in performantele obtinute de catre cei carora acestea se adreseaza. Masuram performantele din rezultatele obtinute imediat si prin prisma succesului pe termen lung.

Metodele pe care le propunem clientilor nostri sunt fundamentate de sisteme care si-au dovedit eficacitatea. In completare, abordam fiecare interventie intr-o maniera creativa si valorizam inputul atat al managementului cat si al participantilor la sesiunile de training.

De altfel, excelenta este criteriul primordial care alege trainerii nostri. Trainerii care formeaza echipa noastra sunt, la fel de simplu, oameni care si-au dovedit excelenta in segmente variate de business si in training.

Prin specialistii sai in training, a+performance numara o bogata expertiza in construirea si derularea programelor complexe de training, consultanta in management si evaluarea performantelor angajatilor in industrii variate precum: Farmaceutice, ONG-uri, Constructii, Aparatura si Tehnica Medicala, Asigurari, Telecomunicatii, Industria petroliera, Turism, Educatie Internationala, Media, Industria Automotive. Dintre clientii care ne recomanda mentionam: Walmark, Petrom, RomanticTravel, Carpat Air, Blue Line, Dunarea Hotel, Worldvision, Posta Romana, Ministry of Transport, Cedes – Cercetare Dezvoltare,  Kontirom, Ortotech, Europa FM, Radio 21.

 
 

 Servicii oferite:

A.Training customizat:

PERSONAL AND INTERPERSONAL SKILLS: Comunicare, Managementul Conflictelor, Inteligenta Emotionala, Dezvoltare Personala

PROFESSIONAL SKILLS: Tehnici de Prezentare, Customer Care, Vanzari, Negociere, Train of Trainers Professional Course

BUSINESS SKILLS: Leadership, Management de Proiect, Managementul Timpului, Team Building, Imagine & Comportament in Afaceri

B. Extreme Teambilding:

Parc adventure, Alpinism (rapel, tiroliana, mansa) Drumetie, Orientare, Supravietuire, Speologie, ATV, Paintball, Echitatie, Tir, Jocuri teambuilding, Zbor cu Parapanta, Zbor cu Planorul

Suntem diferiti prin accentul pe care il punem pe obiective masurabile de invatare si prin faptul ca in spatele fiecarei activitati outdoor urmarim sa dezvoltam o anumita abilitate si/sau un anumit comportament.
Scopul exercitiilor si al jocurilor este unul preponderent de invatare.Efectul “secundar” al unui extreme teambuilding bine desfasurat este o coeziune la cote maxime a echipei. Pentru a ne atinge scopul preponderent de invatare, programele sunt construite in echipe de consultanti specialisti in training impreuna cu specialisti brevetati si autorizati sa insoteasca echipele pe intregul parcurs al aplicatiilor practice. 

C. Consultanta HR management

     Desfasuram proiecte complexe de evaluare a performantei.

 

Web:

 

Contact:

  • adresa:IC Bratianu 44bis, Bucuresti-Romania
  • telefon:+4021 310 1338, 0722 521 851
  • fax:+4021 310 1339
 
 
footer
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii