HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting




 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 
 
 
ATU Consulting
 

Descrierea firmei:

ATU Consulting a fost creat pentru a raspunde nevoilor curente de invatare, educare si cunoastere, activand in domeniile managementului, resurselor umane si dezvoltarii de personal.

ATU Consulting este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2004 si in care activeaza consultanti specializati in Romania, Germania si Olanda.

Misiunea noastra este:

  • sa promovam acele valori umane si profesionale care sa contribuie la cresterea calitatii interactiunilor umane, la dezvoltarea mediului economic si la crearea de traditii si culturi organizationale puternice.
  • sa transmitem cunostinte si experiente de calitate, sa dezvoltam abilitati si atitudini pozitive care sa conduca la automotivarea personalului, educarea lui continua si dezvoltarea potentialului sau uman si profesional.
  • sa contribuim la succesul partenerilor nostri promovand cresterea coeziunii, eficientei si competentei profesionale in organizatie

Onestitatea si loialitatea ne definesc in tot ceea ce facem. Atitudinea pozitiva si entuziasmul sustin intreaga noastra activitate iar coerenta si originalitatea definesc modul nostru de a gandi.

In activitatea noastra punem accent pe calitate si pe dezvoltarea unor abordari pozitive. Dorim sa impartasim tuturor celor cu care colaboram valorile pe care noi insine le promovam si le respectam in organizatia noastra.

 

 Servicii oferite:

Programele de dezvoltare pe care ATU Consulting le ofera sunt:

  • Programe front-line - Customer Care, Managementul conflictului, Tehnici de asistenta manageriala, Tehnici de comunicare, Tehnici de negociere, Tehnici de prezentare, Tehnici de vanzare

  • Programe back-line - Coaching, Elaborarea deciziilor, Formarea de traineri, Formarea echipei, Leadership, Managementul schimbarii, Managementul stresului, Managementul timpului, Moderarea sedintelor, Motivarea echipei, Team building
  • Cursuri deschise – Tehnici de prezentare la interiviu, Tehnici de asistenta manageriala, Tehnici de comunicare, Tehnici de vanzare, Formarea de traineri
 
 

Web:

 

Contact:

  • adresa: Str. Observatorului 121/12, 400532, Cluj-Napoca
  • telefon: (0040) 264 43 88 19; (0040) 744-623 236
  • fax: (0040) 264 43 88 19
 
 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign