HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 
Dale Carnegie
 
 
 
Dale Carnegie Training
 

Descrierea firmei:

Fondat in 1912, Dale Carnegie Training a plecat de la credinta unui om in puterea celor din jur de a se imbunatati si a evoluat intr-o companie de training mondiala, centrata pe imbunatatirea performantelor coroporative.  Ne concentram pe a le oferi oamenilor de afaceri oportunitatea de a isi dezvolta abilitatile si a-si imbunatati performantele pentru a putea dezvolta rezultate pozitive, constante si profitabile.
Conceptele si metodele originale ale lui Dale Carnegie au fost improspatate, extinse si rafinate in mod constant pe parcursul a aproape unui secol de experiente de business in pietele pe care compania a activat. Managerii centrelor Dale Carnegie din intreaga lume isi ofera serviciile de training si consultanta catre companii de toate dimensiunile si din toate industriile pentru a le sprijini in dezvoltarea cunostiintelor si a performantelor lor. Rezultatul acestei experiente colective globale este un corpus de abilitati de business pe care partenerii nostri conteaza in imbunatatirea rezultatelor lor.

La nivel global, Dale Carnegie Training este reprezentata in mai mult de 80 de tari iar programele companiei sunt sustinute de mai mult de 2800 de traineri certificati la nivel international. Dale Carnegie Training este dedicata servirii comunitatii de afaceri mondiale, pana in acest moment mai mult de 7 milioane de oameni trecand prin programele companiei.

Prezent in Romania din 2005, Dale Carnegie Training construieste pe o experienta de 12 ani in consultanta de resurse umane pe piata, aparitia noastra reprezentand urmatorul pas de dezvoltare a departamentului de training a AIMS Human Capital Romania in dorinta de a oferi partenerilor nostri servicii de training la un nivel cat mai inalt prin birourile noastre din Bucuresti si Timisoara.

Dale Carnegie Training insista pe principii si procese practice prin crearea  de programe care le ofera participantilor informatiile, abilitatile si oportunitatile de a pune in practica care le sunt necesare pentru a adauga valoare business-ului lor. Conectand solutii verificate cu provocari din lumea reala, Dale Carnegie Training este recunoscut international drept leaderul in a dezvoltarea profesionala si personala.

 
 

 Servicii oferite:

Dale Carnegie Training, ofera peste 25 de tipuri de programele in diverse arii:

  • Leadership si Management
  • Vanzari si Negociere
  • Prezentari de impact
  • Customer Care
  • Dezvoltarea Echipelor
  • Relationare Interumana

Pentru a afla mai multe informatii, puteti descarca Catalogul de Programe al Dale Carnegie Training (in format pdf).

 
 

Web:

 

Contact:

  • adresa: Str. Mozart, 16B, Bucuresti
  • telefon: 231 08 61/64
  • fax: 231 08 61/64
 
 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign