HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 
Effective
 
 
 
EFFECTIVE CONSULTING
 

Descrierea firmei:

Effective Consulting este o firma specializata in funizarea de servicii in domeniul resurselor umane.


Asiguram recrutarea si selectia pentru companii, concentrandu-ne pe gasirea si atragerea resurselor umane cu aptitudini deosebite pentru o gama larga de pozitii de munca din diferite domenii: vanzari, administratie, productie, IT, proiectare, constructii, inginerie, marketing, baby sitting, etc. Dispunem de resurse umane competente si de toata logistica necesara pentru a asigura recrutari rapide si eficiente pe intreg teritoriul Romaniei.


Trainerii nostrii asigura furnizarea de programe de training, structurate pe nivele de complexitate, in functie de procesele de evaluare si nevoile identificate la nivelul resurselor umane din organizatie.


Consultantii nostrii ofera consultanta si asistenta pentru elaborarea, implementarea si dezvoltarea de programe de resurse umane, elaborarea fiselor de post, a organigramelor si circuitelor comunicationale din cadrul organizatiilor. Furnizam si asiguram implementarea de sisteme de evaluarea si dezvoltarea personalului bazate pe nivele de competenta, precum si programe de diagnoza, analiza si dezvoltare organizationala.

 

Abordarea Effective Consulting  este aceea de a oferi clientilor nostri solutii personalizate care se adreseaza celor mai presante nevoi. In functie de nevoile identificate in cadrul companiei dumneavoastra, consultantii nostri va pot aduce beneficiile care conteaza cu adevarat:

 • Economie de timp si de bani prin rezolvarea rapida a problemelor dificile legate de recrutarea si retentia resurselor umane potrivite postului .
 • Trainerii nostrii au cunostinte si competente solide, care prin intermediul programelor de training sunt transferate eficient catre resursele umane participante.
 • Organizarea si derularea de programe de teambuiding pentru asigurarea unui climat organizational orientat spre performanta si lucru in echipa.
 • Scaderea  cheltuielilor bugetare prin externalizarea unor servicii de resurse umane si sporirea capacitatilor de afaceri.
 • Succesul dumneavoastra este pentru noi si masura succesului nostru prin valoarea si calitatea serviciilor.
 
 

 Servicii oferite:

 • RECRUTARE SELECTIE PERSONAL;
 • TRAINING;
 • CONSULTANTA  RESURSE UMANE.

 

 
 
 
 
 

Web:

 

Contact:

 • adresa: Str. Ion Maiorescu, nr.10, et.7, Craiova, 200.410
 • telefon: 0351/808.095 , 0351/407.479
 • fax: 0251/432.730
 
 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign