HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 
 
 
 

ITex Management & Consulting

 

Descrierea firmei:

ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Candidatii nostri au atitudinea potrivita, abilitatile tehnice necesare performantei si acelasi set de valori cu cel al companiei pentru care ii propunem.

Clientii nostri au un mediu organizational sanatos si credinta ferma ca oamenii reprezinta cea mai valoroasa resursa a afacerii lor.

Scopul nostru este acela de a ajuta companiile in indeplinirea obiectivelor strategice pe care si le-au propus pe termen lung, asigurandu-le accesul la cei mai potriviti candidati. Putem descoperi acele elemente care determina compatibilitatea intre angajat si angajator prin identificarea talentului si valorii.

 

 Servicii oferite:

 • ITex Find & Post:
  Pachetul de recrutare si selectie al echipei ITex este cel care va ajuta sa va dezvoltati echipa prin atragerea candidatilor valorosi. Recrutarea poate fi facuta fie dedicat, prin atragerea specialistilor de top din anumite organizatii tintite de catre client, fie prin crearea compatibilitatii intre candidati aflati in baza de date proprie sau atrasi prin anunturi publicitare si compania pentru care recrutam.

 • ITex Organizational Architecture:
  Este pachetul dedicat arhitecturii organizationale si descrierilor specifice posturilor companiei.
  Prin metode specifice (interviul structurat sau semistructurat, individual sau in grup, chestionarul, inventarul de responsabilitati), folosite in functie de marimea si specificul organizatiei se stabileste initial arhitectura generala a organizatiei si legaturile ierarhice si functionale din interiorul ei, apoi este trasata harta organizationala (organigrama).

 • ITex Healthy Organization:
  Reprezinta pachetul de servicii ce contine urmatoarele module: diagnoza organizationala, testarea satisfactiei angajatilor, managementul schimbarii si nu in ultimul rand evaluarea performantelor angajatilor.

 • ITex Fun&Build:
  ITex recomanda iesirile din cadrul formal si strict professional al companiei. Cea mai cunoscuta metoda este ITex TeamBuilding; putem insa organiza si petreceri, fie de Ziua Companiei, de Craciun, de 1-8 Martie, petreceri pentru copiii angajatilor, petreceri surpriza, petreceri cu tematica, s.a.

 

Web:

 

Contact:

 • adresa: B-dul 1 Mai, nr. 27, sector 6, Bucuresti
 • telefon: 0723 322 770
 
 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign