HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
RSS Stiri HRMarket.ro
  RSS Articole HRMarket.ro
   
   
Top Firme HR
 
Lugera&Makler
 
Downie Management Consulting
 
PSIHOSELECT
 
EXCON CONSULTANTA
 
Sincron
 
APT
 
Trainart
 
TBS
 
OMHR
 

 

 

Acasa Blog Parteneri Contact
 
 
TEAMEVENT.ro / Produs al HR ANAYTICS
 
 

www.teamevent.ro – Produs al HR analytics Romania


S-a dovedit că oamenii motivaţi transformă companiile bune în companii EXCELENTE! Fie că doriţi să motivaţi oamenii prin activităţi ce presupun întărirea legăturilor în cadrul echipei sau prin crearea unor contexte care presupun identificarea de strategii nonrutiniere de rezolvare a situaţiilor dificile sau chiar depăşirea propriilor limite, evenimentele organizate de noi vă asigură atingerea obiectivelor propuse.


Şi acest lucru se întâmplă pentru că oferim servicii cu adevarat personalizate, care combină obiectivele de dezvoltare ale echipei cu... distracţia !


Fie ca aveţi nevoie de un program incitant pentru 2-3 zile dedicat echipei, sau doar de câteva ore de interrelaţionare, comunicare şi distracţie în cadrul unei conferinţe sau eveniment al companiei, echipa HR ANALYTICS vă este alături cu idei provocatoare!

 
 

 

 
 

TEAM BUILDING

TEAM ADVENTURE

Dezvoltă încrederea şi succesul echipei tale printr-un program de activităţi conceput să crească coeziunea, cooperarea şi abilităţile de comunicare din cadrul echipei! Programele de teambuilding create de noi sunt orientate pe descoperirea şi exersarea abilităţilor echipei, într-un context distractiv şi securizant.
Activităţile permit membrilor echipei să păşească într-un spaţiu în care oamenii îşi pot asuma diferite roluri şi pot experimenta noi modalităţi de a lucra împreună. De la exerciţii strategice până la cele cu multă adrenalină, programele noastre cuprind activităţi adaptate pentru echipe din orice domeniu de activitate şi nivel de dezvoltare.


Activităţi: Supravieţuirea, Râul Acid, Clienţii, Construcţia Podului etc.

Evadează din birou şi încarcă-te cu adrenalină!
Programele de TEAM-ADVENTURE se realizează exclusiv în natură şi sunt particularizate în funcţie de participanţi. Activităţile propuse au grade diferite de dificultate, de la călătorii în zone montane sălbatice sau plimbări cu bicicleta, până la programe care cuprind activităţi precum coborârea unui râu cu barca pneumatică (rafting), coborârea cu coarda de alpinism a unei cascade (canioning) sau traversarea unor versanţi pe coardă cu ajutorul unui scripete (tiroliană).


Activităţi: Tiroliană, Căţărare, Rapel, Trasee Montane, Vizitare Peşteri, Supravieţuire

TEAM EVENTS

TEAM DEVELOPMENT

Evenimentele organizate de dvs., fie ca sunt conferinţe, şedinţe, întâlniri cu clienţii, distribuitorii sau furnizorii, petreceri ale companiei sau turism de afaceri, trebuie să fie reconfortante, implicante şi motivatoare. Porbabil că doriţi ca invitaţii, partenerii şi colegii dvs. să câştige din această experienţă, să aibă un sentiment de împlinire la final şi să-şi amintească de evenimentul la care i-aţi invitat ca de un succes total.


Activităţi: Competitive Teams, Murder Party etc.

HR analytics crează şi oferă soluţii care răspund nevoilor specifice companiei dumneavostră, soluţii care să se integreze ţinând cont de valorile companiei, stilul de învăţare şi de muncă a echipelor. Cel mai important aspect este că programele noastre vă sunt oferite atunci când şi unde aveţi nevoie de ele !


Programe: Leading Teams, Leadership Skills, Comunicare Eficientă, Time Management etc.

 
 

 

  • adresa:BRASOV: Str. Zizinului, bl. 9, ap. 3
  • adresa:SIBIU: Str. Somesului, nr. 7
  • telefon BRASOV: +4 0742.060716
  • telefon SIBIU: + 4 0723.774455
 
 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign