HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
Catalog Resurse Umane

Ce reprezinta HR Market

despre hr marketHR Market este primul site care isi propune sa aduca laolalta candidati, angajati si angajatori, pentru a se cunoaste si ajuta reciproc.
HR Market iti ofera spatiul si suportul pentru a intra in contact cu cei de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta business-ul, abilitatile sau cariera.
Orice companie are nevoie de personal calificat, know-how si strategie de resurse umane. Orice candidat are nevoie de sprijin profesional pe drumul dezvoltarii carierei sale.

De asemenea, site-ul HR Market iti ofera informatii si articole legate de resurse umane, cu scopul de a te asista in rezolvarea necunoscutelor acestui domeniu.

HR Market a realizat ca nevoile oamenilor cresc odata cu expansiunea societatii in care ne aflam.

Pentru a ne mentine in top si pentru a fi totodata activi pe piata de munca trebuie sa cunoastem! Sa ne cunoastem, sa aflam ce isi doresc altii de la noi si cum putem sa ne dezvoltam intr-o societate in care concurenta este din ce in ce mai acerba.

HR Market se adreseaza pe de o parte angajatorilor ce au nevoie de personal calificat si pe de alta parte candidatilor ce sunt in cautarea unui loc de munca. Angajatorii au acum acces la o vasta baza de date cu firmele de recrutare, training si consultanta in HR din Romania, in care pot gasi partenerii cei mai potriviti pentru proiectele de angajare de personal si dezvoltare a acestuia. Pentru candidati, accesul la un catalog complet al firmelor de recrutare sporeste considerabil posibilitatea gasirii unui loc de munca potrivit, prin trimiterea unui CV catre acestea.

O alta sectiune a site-ului nostru, cea a locurilor de munca, reprezinta o lista a tuturor site-urilor de job-uri din Romania. Ea este utila atat angajatorilor si firmelor de recrutare (care isi pot face cunoscuta oferta de locuri de munca), dar si candidatilor care au acces la intreaga piata a job-urilor din Romania.

Avantajele firmelor de recrutare, training si consultanta in HR care apar pe site-ul HR Market sunt multiple: posibilitatea de a-si prezenta oferta in fata potentialilor parteneri si clienti, de a fi gasite si alese mai usor de catre acestia si, in cazul firmelor de recrutare, de a-si spori baza de date cu noi CV-uri de la candidati aflati in cautarea unui loc de munca.

 

Viziunea HR Market

 

Sa devenim punct de referinta in lumea Resurselor Umane si sa demonstram tuturor ca managementul Resurselor Umane inglobeaza talent, dedicare, profesionalism si pregatire.

 

Misiunea HR Market

 

Misunea noastra este sa oferim informatii de top, articole avizate si sfaturi de la specialisti celor ce ne viziteaza in cautarea unor raspunsuri legate de domeniul resurselor umane.

Target-ul HRMarket este sa reuneasca toate firmele de recrutare, training si consultanta HR din Romania, cu scopul de a facilita accesul la informatii si reducerea considerabila a timpului alocat gasirii unui partener potrivit de outsourcing.

 

Valorile HR Market

 
  • Profesionalism – increderea voastra este primordiala pentru cultura organizationala a HRMarket
  • Promptitudine – pentru ca nu ne place sa ne jucam cu timpul
  • Pasiune – fara ea, nu putem atinge excelenta
  • Etica – calcam doar pe mediocritate ca sa ne atingem scopurile
  • Empatie – suntem resurse umane si ne comportam ca atare
 

Ne dorim sa aflam cat mai multe lucruri despre curiozitatile, dorintele si asteptarile voastre legate de domeniul resurselor umane. Daca doriti sa abordam si alte subiecte, asteptam sugestiile voastre pe adresa [email protected]

Va dorim o calatorie placuta in lumea HR!

 
footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign