HRMarket-Catalogul Resurselor Umane din Romania

Acasa
Despre noi
Firme de recrutare
Firme de training
Firme de consultanta in HR
Locuri de munca
Stiri si noutati
Articole si interviuri

 

Cerere inscriere firma
Inscrie-ti si tu firma acum in primul catalog de Resurse Umane din Romania!
Cautare in HR Market
Newsletter HR Market
Ultima companie inscrisa in catalog
Best Consulting
 
 
Top Firme HR
Lugera&Makler
 
Downie management Consulting
 
EXCON CONSULTANTA
 
PSIHOSELECT
 
Sincron HR
 
APT
 
TBS
 
Trainart
 
Acasa Blog Parteneri Contact
 

Termeni si conditii de utilizare

 
 

Site-ul HRMarket.ro, aflat in proprietatea si administrat de S.C. Expansiune COM SRL , va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest “Acord”.

Accesarea in orice fel a website-ului HRMarket.ro este guvernata de conditiile precizate in acest document. Utilizarea website-ului HRMarket.ro reprezinta un acord implicit din partea dvs cu acesti termeni si conditii.

Termeni

HRMarket.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a modifica, adauga, actualiza termenii si conditiile de folosire in orice moment fara a anunta in prealiabil.
Aceste schimbari intra in vigoare odata cu publicarea lor pe website.

Descrierea site-ului

HRMarket.ro este un catalog online al tuturor firmelor de recrutare, training si consultanta in HR din Romania. La acestea se adauga o lista a celor mai importante site-uri ce publica anunturi cu oferte de locuri de munca.
HRMarket.ro va pune la dispozitie stiri, articole, informatii despre domeniul resurselor umane si un forum ce se adreseaza atat specialistilor din acest domeniu cat si celor interesati de a gasi raspunsuri la problemele intampinate.

HRMarket.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea si veridicitatea informatiilor publicate prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.

HRMarket.ro poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai portalului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba, poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane sau denota rea-vointa.
Continutul portalului este proprietatea HRMarket.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al HRMarket.ro

Sistemul de garantii

Site-ul HRMarket.ro nu garanteaza calitatea, acuratetea si corectitudinea datelor si informatiilor adaugate pe forum, pe lista firmelor cliente si la sectiunea de articole si stiri.
Aceste servicii si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate “asa cum sunt” , iar folosirea acestor servicii se face complet si exclusiv pe riscul dvs.
Toate informatiile vor fi verificate si profesionistii nostri vor incerca pe cat posibil sa corecteze omisiunile si erorile ce pot aparea ca urmare a inscrierii in baza de date a unor firme-cliente sau a publicarii unor articole pe forum.
Colectivul nostru nu se face responsabil de pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale.
Accesand acest site esti de acord sa asiguri membrii colectivului nostru de si impotriva oricaror pretentii, cereri, actiuni, impuneri, pierderi, cheltuieli, judecati, decizii, amenzi sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre dvs sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestor servicii.

Legi si jurisdictie

HRMarket.ro isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul acord. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul nostru de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

Conditii de inscriere

HRMarket.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta o firma in baza de date, daca aceasta nu corespunde profilului dorit de site-ul nostru.

HRMarket.ro isi rezerva dreptul de a suspenda contul unei firme cliente daca aceasta din urma a incalcat prevederile contractului semnat initial.

HRMarket.ro isi rezerva dreptul de a scoate din portal orice firma, daca aceasta da dovada de neseriozitatea si rea-vointa.
Orice firma-client are posibilitatea de a participa la concursurile si ofertele speciale organizate de HRMarket.ro

Intarzierile de plata nu pot depasi 30 zile, in caz contrar HRMarket.ro poate lua masurile specifice in astfel de cazuri: suspendarea contului, actionarea in judecata, publicarea pe site a anuntului “informatii suspendate pentru neplata”.

HRMarket.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de site-ul nostru nu necesita acordul vizitatorilor, utilizatorilor sau clientilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Pozitionarea reclamelor si bannerelor este la discretia HRMarket.ro, exceptand situatiile cand o cerere in scris pentru o pozitie preferata a fost primita de catre site-ul nostru.

 Conditii de utilizare a continutului

Informatiile publicate pe acest site sunt protejate prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii au permisiunea de a copia aceste informatii, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.
Continutul poate fi reprodus partial, doar cu acordul prealabil a site-ului nostru.
Nimeni nu poate reproduce designul sau logo-ul HRMarket.ro, fara acordul in scris a managerului colectivului nostru.

 

footer
    Blog Parteneri Contact Termeni si conditii  
 
Copyright © 2006 - 2009 HRMarket.ro. All rights reserved.
programming by AdWorks webdesign